sestdiena, 2022. gada 10. decembris

Skolēnu mācību uzņēmumu Ziemassvētku gadatirgus “Cits Bazārs”


 

3. decembrī, tirdzniecības centrā “Domina Shopping” notika ikgadējais izglītības organizācijas “Junior Achievement Latvia” un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) rīkotais Latvijas skolēnu mācību uzņēmumu Ziemassvētku gadatirgus “Cits Bazārs”. Tajā pašu radītas preces un oriģinālas Ziemassvētku dāvanas apmeklētājiem piedāvāja 270 skolēnu mācību uzņēmumi no visas Latvijas. Mūsu skolu pārstāvēja divas spēcīgas komandas: “Tīvas apsveikumi” (piedāvājot pircējiem īpašas dāvanu kastītes) un “Egle uz galda” (iepriecinot ar gaumīgiem galda dekoriem).

Pasākuma norisi pozitīvi vērtē izglītības organizācijas “Junior Achievement Latvia“ vadītājs Jānis Krievāns: “Patīkami bija redzēt tik daudz motivētu jauniešu vienuviet, kas īsā laikā pratuši radīt inovatīvus, oriģinālus un jau gatavus produktus, ne vien ideju prototipus. Gadatirgus ir iespēja jauniešiem dzīvē sastapt savus mērķa klientus, dzirdēt viņu atsauksmes un ieteikumus. Cits Bazārs ir apliecinājums, ka jaunajai paaudzei ir uzņēmēja gars un prasme ieceres realizēt.”

Pasākuma ietvaros jauniešus vērtēja ne tikai pircēji, bet arī vairāk kā 50 pieredzējuši profesionāļi no uzņēmumiem, akadēmiskajām struktūrām, finanšu sektora un valsts pārvaldes, pasniedzot balvas deviņās nominācijās, vienā no tām- Biznesa potenciāls, kā nominanti tika izvirzīti arī “Tīvas apsveikumi”.

Līga Saleniece

L. Salenieces foto

 

Nav komentāru :

Ierakstīt komentāru

Lūdzu ievērot pieklājību!